Aparadors i Visual Merchandising
2019
Amb motiu del llançament nacional de la Grand California, Volkswagen vol donar visibilitat a la que promet ser un referent en el mercat de les camper. Es presenta en l’esdeveniment FurgoVolkswagen, que té lloc al càmping La Ballena Alegre de la Costa Brava.
Per acompanyar el vehicle dissenyem i produïm uns mòduls de llum amb formes d’animals de bosc: cérvols, mussols i esquirols es dibuixen i es fresen en metacrilat fluorescent. S’aguanten gràcies a una caixa de llum a la base i la seva presència permet que, de nit, l’escenari evoqui la màgia de dormir en plena natura.
Disseny de mobiliari
Disseny gràfic
Producció
Instal·lació

Elements lluminosos mòbils.

Caixes de llum reutilitzables per a noves campanyes.

Escaparates y Visual Merchandising
2019
Con motivo del lanzamiento nacional de la Grand California, Volkswagen quiere dar visibilidad al que promete ser un referente en el mercado de las Camper. Se presenta en el evento FurgoVolkswagen, que tiene lugar en el camping La Ballena Alegre de la Costa Brava.
Para acompañar al vehículo diseñamos y producimos unos módulos de luz con formas de animales del bosque: ciervos, buhos y ardillas se dibujan y se fresan en metacrilato fluorescente. Se sostienen gracias a una caja de luz en la base y su presencia permite que, de noche, el escenario evoque la magia de dormir en plena naturaleza.
DISEÑO DE MOBILIARIO
DISEÑO GRÁFICO
PRODUCCIÓN
INSTALACIÓN

ELEMENTOS LUMINOSOS MÓVILES.

CAJAS DE LUZ REUTILIZABLES PARA NUEVAS CAMPAÑAS.