Aparadors i Visual Merchandising
2020
Per donar a conèixer la seva nova gamma de productes per a la cara, Caudalie realitza una acció en dues de les farmàcies més cèntriques de Màlaga amb una campanya que es basa en el Festival de Cinema que se celebra aquells dies a la ciutat.
Dissenyem i imprimim un pack per regalar raïm als clients de les farmàcies i un marc per fotografiar-se i compartir la imatge en xarxes socials. A més, es dissenyen, produeixen i instal·len un conjunt d’elements de cartelleria gràfica que donen visibilitat a la marca en aparadors, vidrieres i façanes, tot això complementat amb una catifa del color de la campanya per fer que ‘l’experiència final sigui de cine!
Disseny estructural
Disseny gràfic
Producció
Instal·lació

AUDITORIA PRÈVIA DELS ESPAIS PER A LA COMUNICACIÓ.

ADAPTACIÓ GRÀFICA DEL KEY VISUAL DE LA MARCA.

Escaparates y Visual Merchandising
2020
Para dar a conocer su nueva gama de productos para el rostro, Caudalie realiza una acción en dos de las farmacias más céntricas de Málaga con una campaña que se apoya en el Festival de Cine que se celebra esos días en la ciudad.
Diseñamos e imprimimos un pack para regalar uvas a los clientes de las farmacias y un marco para fotografiarse y compartir la imagen en redes sociales. Además, se diseñan, producen e instalan un conjunto de elementos de cartelería gráfica que dan visibilidad a la marca en escaparates, vidrieras y fachadas, todo ello complementado con una alfombra del color de la campaña para hacer que ¡la experiencia final sea de cine!.
DISEÑO ESTRUCTURAL
DISEÑO GRÁFICO
PRODUCCIÓN
INSTALACIÓN

AUDITORÍA PREVIA DE LOS ESPACIOS PARA LA COMUNICACIÓN.

ADAPTACIÓN GRÁFICA DEL KEY VISUAL DE LA MARCA.