Productes personalitzats
2010-2020
Distribuïm els productes dels nostres clients per més de 1.000 punts de venda d’impuls o horeca i dissenyem, personalitzem i produïm unes 9.000 comandes de material gràfic a escala nacional: cartes, cartells, pissarres, tabletends, etc.
Treballem amb els nostres clients per dissenyar i adaptar les gammes de productes i els preus a la seva tipologia de client i a les seves necessitats. Els formats i els materials que fem servir per a la producció es personalitzen en funció de la situació geogràfica i de l’espai disponible a cada punt de venda.
Gestionem totes aquestes comandes a través d’un workflow de treball on line que digitalitza i agilitza la gestió de tots els agents que intervenen en el procés, des del venedor fins al director de vendes, amb la incorporació de la gestió del pressupost per a cada tipus d’usuari. Pel que fa al disseny, aquesta eina inclou opcions de personalització, com personalització del logotip del client o l’elecció d’idiomes.
A més, gestionem tot el picking i la distribució completa a tota la xarxa d’adreces del client a escala nacional, amb total traçabilitat per a l’usuari final.
Desenvolupament Eina B2B
Disseny Gràfic
Producció
Picking
Logística Nacional

GRAN CAPACITAT DE GESTIÓ I PRODUCCIÓ AL SERVEI DELS TEUS CLIENTS DE RESTAURACIÓ

“Autogestió de tot el procés”

“Materials reciclats, reciclables i desinfectables”